Nyheder

Indsamling af udstyr til Håndboldprojekt i Sierra Leone

19. februar 2019, 15.20

De næste 14 dage indsamler vi aflagt håndboldudstyr til FANT. Så ligger I inde med udstyr der ikke længere bruges, så læg det i klublokalet i BIC. Så sørger jeg for det kommer videre derfra.

Læs mere om projektet her:

Dine brugte sportssko, håndbold og aflagte knæbeskyttere kan gøre en forskel.


Vi er igennem Josephine Touray som sidder i bestyrelsen i den humanitær organisation FANT blevet gjort opmærksom på de meget ringe forhold børnene i Sierra Leone lever under.


FANT har startet et håndbold projekt op i Sierra Leone,
Men der er stor mangel på udstyr.


Josephines skrivelse: 


Betingelserne er elendige. Der ligger klippestykker på “banerne” og de kan naturligvis ikke spille med harpiks. Men deres passion og glæde for spillet er så tydelig og derfor kunne jeg godt tænke mig at hjælpe dem med i det mindste at få lidt bedre/flere bolde og evt knæ- og albuebeskyttere eftersom det er livsfarligt at bevæge sig rundt på det underlag. 


Så vores bøn til jer:


Hvis i har sportsko bolde eller knæ og albuebeskyttere liggende som i ikke bruger, så indlever dem hos os.
Så samler vi det hele sammen og aflevere til FANT
så vi forhåbentligt kan være med til at skabe endnu mere glæde ved håndbolden og skabe gode betingelser for et socialt liv som kan holde dem væk fra gaden og slum områderne. 


Kærlig hilsen 


Sportswear

Håndboldskole 2019 - så starter tilmeldingen

29. januar 2019, 21.25

Så er der tilmelding til årets håndboldskole i Birkerød HK - en uge med masser af håndbold, oplevelser og spas med bolden i fokus. Tilmeld dig via link herunder - vi glæder os til sommer og til at se dig :-)

https://www.dhf.dk/boern-unge-...

BHK U12 Piger fik sig en kæmpe oplevelse

13. januar 2019, 18.06

Gevinst gav oplevelse


Birkerød HK u12 håndboldpiger fik i fredags en anderledes oplevelse til træning end de plejer. Da deres træner Michelle Capion havde været så dygtig og heldig at vinde en konkurrence, hvor gevinsten var en gæstetræner fra Gæstetræner.dk. Træneren var Morten Slundt, som lige nu spiller for HØJ 1 division herre. Morten har spillet for flere Liga klubber, i Tyskland og på det Danske landshold. Morten har vundet DK guld med Ålborg og sølv med HC Midtjylland


Der var mødt 18 spændte pige op til dagens træning, som fik en udfordrende og spændende træning, hvor de blev udfordret med en masse nye og spændende øvelser. Der var godt humør og ivrig deltagelse i træningen. Som blev afsluttet med en lille konkurrence. Efter træning fortalte Morten lidt om at være professionel håndboldspiller og viste sine medaljer frem.


Så må vi se om pigerne kan føre træningen videre i de kommende kampe. 1 holdet spiller B2 rækken, hvor de efter jul har vundet begge kampe 13-12 over Lyngby og 14-10 over Hornbæk, deres næste kamp er den 22 januar i BIC kl. 18,50. 2 holdet har tabt 8-10 til Allerød og spillet 12-12 mod Ajax, også de spiller den 22 hjemme mod Helsingør. se flere billeder i galleriet


Tak for indsatsen

23. september 2018, 19.35


Et træt stævnesekretariatet siger tak for et godt stævne


Vi har fået rigtig meget ros for at der altid er styr på dommerbord og boder
De overnattende har også været glade for Birkerød gymnasium og servicen der


Vi er rigtig glade for alt den hjælp som forældre, venner, spillere og trænere har ydet


Ekstra stor tak til den der hoppede på da vi havde krise med de ubesatte vagter


Uden alle jer ville vi ikke kunne holde så stort et stævne og med så mange glade deltagere


Nu slapper vi lidt af og begynder at se fremad mod 2019 - vi håber alle vil løfte sammen igen næste år

Rudersdal Cup 2018 er i fuld gang! #rudersdalcup2018

22. september 2018, 09.51

Der er fuld gang i stævnet, som fylder hele 9 haller i år. Hjælp os med at gøre stævnet mere levende. Så følg os på Instagram rudersdalcup2018 og læg gerne billeder op fra stævnet under #rudersdalcup2018 

Invitation til alle klubmedlemmer og familie fra Intersport Holte, Holte Midtpunkt 20, 2840 Holte, til 2 raske klubdage fredag d. 21.9 og lørdag d. 22.9 med 25% rabat

19. september 2018, 11.09

Niels bliver 70 år

5. september 2018, 16.38
                      


Kæmpe stort tillykke til BHK's mangeårige støtte og faste dommerbordspasser Niels Henriksen, som fylder 70 år i den kommende weekend. 


Niels har igennem mere end 30 år ydet en fantastisk indsats og været med i stort set alle væsentlige forældredrevne aktiviteter i Birkerød Håndboldklub. 


Niels startede som frivillig forælder i klubben. Niels har blandt andet i en årrække stået for at drive bankospillet i BHK til stor glæde og morskab for alle klubbens medlemmer og forældre. Endvidere er Niels vores faste støtte hvert år som frivillig hjælper ifm afholdelse af vores populære håndboldskole, som besøges at mellem 70-100 spillere fra hele Nordsjælland hvert år, i første uge af skolernes sommerferie. Niels er stadig aktiv som BHK's mest rutinerede dommerbordsbetjener - og hver eneste gang, hvor der enten er krævende LIGA kampe på øverste hylde i Birkerød Idrætscenter eller der står senior divisionskampe på programmet i Rudersdal Håndbold regi er Niels klubbens absolutte første valg, når det gælder dommerbordsbetjening, som vi ved er i trygge hænder hos Niels. Vi værdsætter din enorme indsats for Birkerød Håndboldklub igennem mere end 30 år og håber du får en fantastisk dag i festligt lag sammen med gode venner samt din familie. 


ENDNU ENGANG KÆMPE STORT TILLYKKE MED DAGEN!


Bestyrelsen i Birkerød Håndboldklub 

Opstart for Trille Trolle

13. august 2018, 20.43

Så er der bold&leg for de mindste...


Birkerød Håndboldklub starter Trille Trolle op som et tilbud for de mindste og deres forældre. 


Trille Trolle er træning for de mindste børn (2-4 år) og deres forældre i håndboldhallen. Deltagelse er fuldstændig ligetil for både forældre og børn - de træder ind i en jungleverden og kommer til at røre sig på en sjov og legende måde, både med og uden bold


Udover at give børnene og deres forældre en fælles og forrygende oplevelse, styrker ’Trille og Trolle børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin


Se indbydelsen nedenfor - og kom ned i hallen lørdag og leg med bold og dit barn


Indbydelse til Trille Trolle

70 glade deltagere på Håndboldskolen 2018 i BHK

3. juli 2018, 13.12


Så er der taget hul på håndboldskolen 2018 i BHK - 70 glade børn fra 10 forskellige byer i Nordsjælland har indtaget Birkerød Idrætscenter - fuld fart over feltet fra start til slut.  I ugens løb stifter børnene bekendskab med:

 Forsvarstræning, pladssamarbejde, fysisk og motorisk træning, bold og leg, pladsspecifik træning, finteteknik, skudtræning, street handball, WM turnering

Mange glade sommerhilsner 

Birkerød Håndboldklub

Sammen bliver vi stærkere, sådan helt bogstavelig talt.

2. juli 2018, 14.13

Birkerød Håndbold har modtaget en gave på Kr. 25.ooo, fra Nordea fonden,  til styrketrænings udstyr. 

Læs mere her

LOOP Fitness ny sponsor i BHK

2. juli 2018, 11.42

Donation fra Nordeafonden på kr 25.000 til styrketræningsudstyr

2. juli 2018, 11.34


Rudersdal Cup 2018

23. maj 2018, 13.11

Så er der atter engang åbent for tilmelding til årets Rudersdal Cup. Alle BHK hold deltager selvfølgelig i stævnet, ligesom alle Rudersdal hold. Vi glæder os til igen i år, at se omkring 1100 glade håndboldspillere og trænere i hallerne i og omkring Birkerød.


Læs mere her

Håndboldskole 2018 - tilmeld dig her...

28. april 2018, 08.16

Tilmeldingen til årets håndboldskole er i fuld gang - men du kan stadig nå det...

tilmelding eller mere info kan du finde på DHF siderne

Vi glæder os til at se dig på håndboldskolen!

Live håndbold resultater

19. april 2018, 17.22

Som noget nyt her på bhk.dk kan du fremover finde alle livescore håndboldresultater i 888 ligaen, champions league osv.. Følg blot linket og gem dine favoritter på din smartphone. Tryk her

Loop Fitness Birkerød er ny sponsor af BHK - Loop afholder åbent hus for alle BHK medlemmer og familie d. 24/4 ml.18 -19.

13. april 2018, 11.01


Og inviterer derfor hele klubben til at se Deres lækre faciliteter på Hovedgaden. Læs mere her: Invitation (BHK).pdf

BHK mangler sponsorer

2. marts 2018, 11.05

Vi mangler sponsorer, kan I hjælpe?


Se venligst vedhæftede fil og send gerne videre til potientielle sponsorer.


BHK_sponsor_one-pager-lokale sponsorer.docxTyveri i Birkerød Idrætscenter

24. januar 2018, 11.34

Opråb!
Vi har desværre endnu en gang været udsat for tyveri, af private ejendele, i BIC. 
Og gør derfor igen opmærksom på, at I bør lægge alle Jeres ting ned i Jeres tasker, sørge for at disse er lukkede OG sætte dem ned på 1.række af tribunen. Eller tage dem med Jer, hvis I træner på bane 2. 
Sagen er politianmeldt og overvågningsfilmen afslører at der igen, er tale om organiseret tyveri.

U18 pigerne i LIGAEN

4. januar 2018, 13.07

Rudersdal Håndbolds dygtige U18 piger, er alligevel at finde i landets bedste U18 række her fra Januar, trods et knebent nederlag til Ajax København i December. HIK har trukket sig fra deres plads i Ligaen, da de står uden målmand, her ved starten til 2. halvdel af sæsonen. Derfor får vores piger nu alligevel lov, til at lægge arm med de bedste U18 hold i HRØ regi.

 Første kamp på hjemmebane er allerede nu på mandag d. 8 Januar kl. 20.10 i Birkerød Idrætscenter, imod de talentfulde piger fra HC Odense. Kom op bak op om vores piger, og mærk stemningen i hallen. Vi lover Jer, Rudersdal Pigerne vil kæmpe med alt hvad de har, indtil sidste fløjt lyder.

Vi ønsker pigerne og deres dygtige trænere, alt mulig held og lykke i Ligaen!

Nye billeder i galleriet

30. juni 2017, 22.42

Så er der uploaded billeder fra årets håndboldskole i Birkerød idrætscenter. Tak for lån af Jeres fantastiske unger, vi håber at se dem igen, næste år.

Håndboldsskolen er godt igang

28. april 2018, 08.07

Dhf håndboldskole er i fuld sving, drenge og piger fra årgang 2004 til 2008 buldre derud af i Birkerød idrætscenter.
Rudersdal cup 2017

12. marts 2017, 17.52

For 4. år i træk afholdes Rema 1000 Rudersdal Cup, et af Danmarks bedste og bredeste håndboldstævner for piger og drenge i alderen 10-18 år.

Rema 1000 Rudersdal Cup 2017 giver en unik mulighed for, at alle klubbens hold kan være med i turneringen og få 3 fantastiske håndbolddage sammen. Stævnet afvikles den 22.-24. september 2017.


Klik her for at se mere...

Aliya blev udtaget - DHF'S talentudviklingsprogram

1. februar 2017, 09.12

For 5 år siden, fik hun første gang halgulvet under fødderne og en håndbold i hånden og en måned senere stod Aliya iklædt Birkerød HKs gule trøje - og senere blev hun en del af de Divablå Rudersdal Håndbold.

Da Aliya sammen med 3 holdkammerater mødte ind i Ringsteds sportshal til den første udtagelsestræning under HRØ, havde hun nok ikke i sin videste fantasi forestillet sig, at hun ud af 160 håbefulde og spændte u14 pige håndbold spillere, skulle være en af de 8 fra Sjælland, der til slut, kom igennem nåleøjet, Og nu kan se frem til at prøve kræfter med DHF'S talentudviklingsprogram.

D.3 til 5 februar, tager Aliya til Næstved, sammen med de andre udvalgte årgang, 2000, 2001 og 2002 spillere fra Sjælland. Her skal de gennemgå en række fysiske tests samt spillersamtaler og træninger. I alt 5 trænings pas på 2 dage.

Aliya har indtil nu, været igennem HRØs talentscreening hvor de piger der gik videre fra udtagelsestræningen i maj 2016. Har mødtes i centre "nord" "midt" og "syd" ca. 1 gang månedligt. Efter hver samling har der været siet spillere fra. Aliyas oplevelse af udtagelsen er at "Det har været hårdt at gå og vente på at få besked, om man er med til næste samling, eller ej!"

I sidste weekend 20 -21 januar, samledes alle tilbageværende spillere fra de 3 centre på Sjælland og Fyns trup i Helsinge til det afsluttende iagtagelsesstævne, i alt 74 spillere. Her skulle pigerne vise hvad de er lavet af, i 2 kampe af 2x30 minutter. Det er nervepirrende for pigerne, da de vidste at Dansk håndbold forbund var stærk repræsenteret i form af talentrænere, ungdoms Landsholdstrænere og mange flere.

Aliya spillede et par flotte kampe, specielt i den første, fik hun virkelig vist, hvad hun kan.
I kamp 2, var det svært at få styret forsvaret og da Aliya dækker 3'er, er det hendes ansvar at dirigere hendes backs. Dette lykkedes til at starte med, ikke optimalt. Hun blev derefter taget ud og fik instrukser fra sin hrø træner. I 2. Halvleg kom hun på banen igen, og fik vist at hun også formår at tage imod instrukser og så gå ind og rette op på sine fejl.

I går, efter et par dage med nogen nervøsitet, kom svaret så fra DHF, Aliya er udtaget til Talenttræning som er et program der har for øje at udvikle A landsholdsspillere på sigt. Hvis Aliya bliver ved at udvikle sig som spiller, og bliver ved at bruge timer og atter timer på træning, fysisktræning og løb. Har hun chance for først, at kunne blive udtaget til U17 landsholdet, der om 1.5 års tid, skal repræsentere Danmark. Og senere evt. Arbejde sig videre for til sidst at kunne blive A landsholdsspiller.

Det kræver blod, sved og tårer at komme hertil, Aliya har knoklet hårdt for at komme så langt.
KÆMPE TILLYKKE FRA ALLE I KLUBBEN - Hvor der er vilje, er der vej!!!

Donation fra Nordea fonden

8. januar 2017, 23.30

Spillerne fra Birkerød HK får lægetaskerne fyldt op med donation fra Nordea. BHK har modtaget en donation til lægetasker til ungdomsholdene i BHK-regi.

Stemningen nåede toppen i Birkerød Idrætscenter, da Filialdirektør Jeanette Petersen lagde vejen forbi Birkerød Idrætscenter og denne gang var det med en skøn check til ungdomsholdene i BHK på kr. 15.000, som går til helt nye lægetasker med isposer, tape samt plaster og forbinding.

Se også artikel i Rudersdal avis